Aanpak

Onze aanpak is slim en doeltreffend. Éérst zorgen we ervoor dat we goed begrijpen wat jouw organisatie wil bereiken en hoe de onderliggende bedrijfsprocessen dit moeten realiseren. Pas daarna ontwerpen we een oplossing voor automatisering.5 stappen naar succes

We vinden het belangrijk dat je precies weet wat je kunt verwachten wanneer je een kennismakingsafspraak met ons maakt. Hieronder beschrijven we welk proces we samen doorlopen om te zien of een samenwerking erin zit.

1.  Analyse

Tijdens een eerste meeting kunnen wij niet wachten om nader kennis te maken met jouw organisatie! 

We zijn benieuwd naar wat jullie drijft en naar jouw doelstellingen. Wanneer  we dit weten brengen we relevante bedrijfsprocessen in kaart en analyseren we knelpunten en kansen. 

Voldoende aanknopingspunten? Dan plannen we een vervolgmeeting!


2.  Presentatie

In de vervolgmeeting presenteren we op basis van de eerste analyse de mogelijkheden voor automatisering, liefs​t met een demonstratie op basis van jouw eigen documenten en vereisten.​

Daarnaast geven we je een budgetindicatie, zodat je meteen kunt berekenen hoe snel je de oplossing terugverdient

Ziet dit er goed uit? Dan plannen we een workshop.

3.  Workshop

Tijd om de eerdere analyse te  gaan uitdiepen! 

Een workshop duurt meestal één dagdeel (3-4 uur) en wordt gehouden met de ‘stakeholders’ rondom  het proces. Onze specialisten brengen je werkproces tot in detail in kaart, van kop tot staart en inclusief afwijkingen. Op basis van onze jarenlange expertise kunnen we je begeleiden en uitdagen om het proces zo effectief mogelijk te maken, en we delen best-practices uit de markt.


4.  Voorstel

Na de workshop ontvang  je een blauwdruk met daarin precies omschreven hoe de oplossing eruit komt te zien, zowel functioneel als technisch. Ook krijg je een prijsvoorstel met een vaste prijs voor de implementatie.

Nu weet je exáct hoe deze automatisering jouw bedrijf vooruit helpt, wat het gaat kosten en hoe de oplossing eruit komt te zien.


5.  Kick-off!

Na akkoord op de blauwdruk en het prijsvoorstel worden deze ondertekend en maken we een planning voor de implementatie. Op naar een succesvolle oplevering!