Integraties

Slimme automatisering is alleen mogelijk wanneer de gebruikte tools worden geïntegreerd met de bestaande bedrijfsapplicaties. Dit kan op verschillende manieren zoals API koppeling, een database connectie of via een simpele bestandsuitwisseling middels XML of CSV. Smartass Solutions koppelt met alle bekende bedrijfsapplicaties maar ook niche- of eigen ontwikkelde software is geen probleem! 

2-weg integratie

Een integratie wordt bijna altijd bidirectioneel ingericht. We hebben namelijk eerst de data uit je bedrijfsapplicaties nodig voor automatische controles zodat we zeker weten dat alles klopt. Pas daarna kunnen we ervoor zorgen dat we 100% correct data invoeren in je bedrijfsapplicatie.

HOME

Applicatie onafhankelijk

Een groot voordeel van onze werkwijze is dat we bedrijfsapplicatie onafhankelijk werken. Het maakt voor ons niet uit welke applicatie je gebruikt en of het er één of meerdere zijn. Regelmatig koppelen we met de ene applicatie voor het controleren van data en een andere applicatie voor het wegschrijven van de juiste gegevens. Benieuwd of we ook met jóuw applicatie kunnen koppelen?

CONTACT